Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy november 1-jétől csak azok a kiemelt társadalmi csoportokba tartozó ügyfelek vehetik igénybe a törlesztési moratóriumot legfeljebb 2022. június 30-áig, akik ezt 2021. október 31-éig igényelték, azaz benyújtották az erre vonatkozó nyilatkozatukat bankunknak. A moratórium igénybevételére vonatkozó nyilatkozatot – a jogszabály értelmében – bankunk a továbbiakban nem fogadhat be.

 

A moratórium 2021. október 31-én lezárult mindazok számára, akik nem nyújtottak be igénylést a folytatására. Ebben az esetben kölcsöne törlesztését a 2021. novemberben esedékessé váló törlesztőrészlettel kell folytatnia.

 

Ha Ön továbbra is igénybe veszi a moratóriumot, akkor abból természetesen bármikor kiléphet: ezt a „Nyilatkozat eredeti szerződési feltételek szerinti törlesztés bejelentéséhezűrlap kitöltésével és benyújtásával jelezheti bankunknak. Az űrlapot személyesen az UniCredit Bank Hungary Zrt. bármelyik fiókjában benyújthatja, mely bank az UniCredit Jelzálogbank Zrt. ügynökeként jár el.

Ha kilép a moratóriumból, a későbbiekben nincs lehetőség a visszalépésre.

 

2021. november 3.

Üdvözlettel

UniCredit Jelzálogbank Zrt.


A törlesztési moratóriummal kapcsolatos újabb információkkal, legfontosabb új tudnivalókkal tájékoztatónkat folyamatosan frissítjük.

 Korábbi híreink

A 2021. november 1-től érvényes rendelkezésekről ide kattintva tájékozódhat.

A 2020.december 31-ig érvényes rendelkezésekről ide kattintva tájékozódhat.

 

 

 

 További hírek >>
Kérdései vannak?
Szívesen megválaszoljuk őket!
+36 1 301-5500
Lakossági Ügyfelek részére:
Intézmények, befektetők részére: