Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy november 1-jétől csak azok a kiemelt társadalmi csoportokba tartozó ügyfelek vehetik igénybe a törlesztési moratóriumot legfeljebb 2022. június 30-áig, akik ezt 2021.október 31-éig igényelték, azaz benyújtották az erre vonatkozó nyilatkozatukatbankunknak. A moratórium igénybevételére vonatkozó nyilatkozatot – a jogszabályértelmében – bankunk a továbbiakban nem fogadhat be.

 

A moratórium2021. október 31-én lezárult mindazok számára, akik nem nyújtottak be igénylésta folytatására. Ebben az esetben kölcsönetörlesztését a 2021. novemberben esedékessé váló törlesztőrészlettel kellfolytatnia.

 

Ha Ön továbbra is igénybe veszi a moratóriumot, akkorabból természetesen bármikor kiléphet: ezt a „Nyilatkozat eredeti szerződésifeltételek szerinti törlesztés bejelentéséhezűrlapkitöltésével és benyújtásával jelezheti bankunknak. Az űrlapot személyesen azUniCredit Bank Hungary Zrt. bármelyik fiókjában benyújthatja, mely bank azUniCredit Jelzálogbank Zrt. ügynökeként jár el.

Ha kilép amoratóriumból, a későbbiekben nincs lehetőség a visszalépésre.

 

2021. november3.

Üdvözlettel

UniCreditJelzálogbank Zrt.


A törlesztési moratóriummal kapcsolatos újabb információkkal, legfontosabb új tudnivalókkal tájékoztatónkat folyamatosan frissítjük.

 Korábbi híreink

A 2020.december 31-ig érvényes rendelkezésekről ide kattintva tájékozódhat.

 

 

 

 



További hírek >>
Kérdései vannak?
Szívesen megválaszoljuk őket!
+36 1 301-5500
Lakossági Ügyfelek részére:
Intézmények, befektetők részére: