Jogi közlemény 

Az UniCredit Jelzálogbank Zrt. www-oldalainak látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Az UniCredit Jelzálogbank Zrt. (továbbiakban: Jelzálogbank) www-oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos a Jelzálogbank előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Jelzálogbank ugyanakkor beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a www-oldalainkon lévő egyes dokumentumok további feltételeket tartalmazhatnak.

A Jelzálogbank www-oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő ('as is'). Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára. A Jelzálogbank fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A Jelzálogbank nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Jelzálogbank www-oldalai kapcsolódnak. Amennyiben Ön anyagot bocsát rendelkezésünkre (amelyet bármely szerverünkre megküldhet e-mail vagy a www-oldalak útján), úgy Ön vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a Jelzálogbank azt - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat (részben vagy egészben) felhasználhatja. Az anyag megküldésével Ön vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban a Jelzálogbank ellen semmifajta igényt nem támaszt, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén a Jelzálogbankot kártalanítja.

Kérdései vannak?
Szívesen megválaszoljuk őket!
+36 1 301-5500
Lakossági Ügyfelek részére:
Intézmények, befektetők részére: